Monday, August 1, 2011

Hari Pertama Ramadhan

Hai. Assalamualaikum.

Apa khabar semua di hari pertama puasa? Still alive and kicking? Hehe…puasa je pun, bukannya apa kan…

Hari pertama puasa nih, unfortunately saya demam kelmarin…sampailah ke hari nih…demam dah kurang, tapi sakit kepala masih kuat…berdenyut nyut nyut…nak bangun pun kepala rasa berat…

Lepas sahur tadi, tidur balik…memang konpem dah tak larat nak pi kerja…then ajak hubby gi klinik…dapatlah MC dari doktor…esok kenalah gi kerja..hope tak sakit kepala dah…

Maka plan nak gi pasar ramadhan hari nih ditunda ke esoknya…sebab hari nih duk rumah of course lah masak kan…hurmmm lauk apa ya? Tomyam udang + ayam, telur dadar + kailan ikan masin…haaa okey tak menu tu? You all berbuka dengan apa hari nih? Anyway, selamat berbuka ya!

 

*Sabtu lepas pergi KLCC. Tengok movie. Cardigans from Firzara Exclusive. Sangat best bila pakai okeh! Tak panas bila kat luar. Bila dalam pawagam pulak, tak sejuk! I’m loving it! Plus semua mata memandang cardigans ku…owhh comelkah? Semestinya unik & pretty!*

 

*Tudung dari Firzara Exclusive.*

5 comments:

Munna said...

entry utk akak =)

http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/07/masa-untuk-bongkar.html

selamat bpuasa ye..

ZUE SMILEYX5 said...

Selamat berpuasa:)

Ayu Firzara said...

Munna : dah baca tadi...hehe tenkiu dear...selamat berpuasa...

Zue : selamat berpuasa too!

Redbloodsnow said...

selamay berpuasa, yunk. btw, love ur 1st picha taw. soooo sweet!

Ayu Firzara said...

Zie : selamat berpuasa too yunk... =)