Friday, January 11, 2013

Birthday Dinner

08.01.13 - Malam tu gi dinner ngan hubby. Takde lah candle light dinner bagai. Biasa2 jer. Dah 'berusia' nih celebrate birthday pun simple je lah.

Kami dinner di Manhattan Fish Market, Alamanda jer...lama sangat dah tak makan ni. Teringat-ingat pulak dekat udang cheese yang dibakar depan mata tu..heheh...



Me & apakenama eh...Manhattan Seafood Platter kot?



Hubby & apakenama eh...Manhattan Seafood Platter kot? *ulangan*



apakenama eh...Manhattan Seafood Platter kot? Haha annoying. Meal nih memang untuk dua orang makan tapi walaupun lapar kami tetap tak habis. Bukan tak sedap tapi banyak sangat! Nasi dia pun sedap!



Sweet Alabama namanya. Sedappp. Choc + vanilla ice cream blended dengan peanut. Saya memang suka apa2 yang ada peanut. Suka sangat. Oh patutlah kenyang malam tu, sebelum makan kitorang dah ngap aiskrim BR dulu...huhu...



Balik rumah, jumpa zahra rindu sangat kat dia. Pastu mik gambar kami bertiga. =)



"Happy birthday ummi..love u..mmuuaahhh..." kata zahra.



Nih malam esoknya mak dan ayah mertua belikan kek dan dorang semua buat surprise! Hehe.



Nih kelmarin, my colleague belanja lunch di Secret Recipe. Dapat jugak makan kek Turkish Indulgence tu. Kitorang makan sampai kenyang sungguh.



TQ ita...hehe...nanti birthday ita kak ayu belanja pulak yer... =)


Alhamdulillah, syukur atas rezeki dan nikmat-Mu...Selamat hari tua to me...




1 comment:

Chekgu Azrine said...

Bestnya..happy birthday once again sis..